Min TuneIn-app kraschar hela tiden.

Ändrad den Fre, 15 dec., 2023 vid 5:08 E.M.

Har du testat att starta om både applikationen och din enhet? Detta löser ofta många problem.

Om det inte hjälper att starta om enheten kan du skicka in ett supportärende som svarar på så många av följande frågor som möjligt med din förfrågan:

• Uppstår problemet när du lyssnar på en specifik station eller på alla stationer?

• Inkludera några eller alla namn på stationen/stationerna.

• Vilken enhet och enhetsmodell använder du? Inkludera modellnumret (t.ex. iPhone 6, iPhone 6S, etc.).

• Vilken version av iOS kör du på din enhet?

• Vilken version av TuneIn använder du (t.ex. TuneIn Pro 8.3.1, TuneIn Free 9.3 etc.)?

• Vad har du för mobiloperatör?

• Använder du WiFi eller mobilanslutning när problemet uppstår? Uppstår problemet på båda?

För att kunna diagnostisera ditt problem måste vi hämta en logg från din applikation. För att hitta en loggfil, synkronisera din iPhone, iPod eller iPad och leta sedan upp rätt loggfil för appen med hjälp av sökvägen för ditt operativsystem nedan. Loggfilens namn ska börja med appens namn:

OS X: ~/Library/Logs/CrashReporter/MobileDevice/ /

Windows XP: -C:\Documents and xSettings\ \Application Data\Apple Computer\Logs\CrashReporter\MobileDevice\

Windows 7, 8 och 10: C:\Users\ \AppData\Roaming\Apple Computer\Logs\CrashReporter\MobileDevice\ \Retired