Ik had vroeger een ander apparaat. Hoe installeer ik TuneIn Pro op mijn nieuwe Android-toestel?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 04:55 PM

Als je vorige toestel ook een Android was, meld je je gewoon bij de Google Play-winkel aan met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord als waarmee je je oorspronkelijke TuneIn Pro-aankoop hebt gedaan. Google heeft je aankoop opgeslagen in je account en zal om de app te downloaden niet opnieuw kosten in rekening brengen.

Als je je niet aanmeldt bij het oorspronkelijke Google Play-account die je de eerste keer hebt gebruikt, heeft Google geen gegevens over de aankoop en probeert je opnieuw te laten betalen om het te downloaden.

Als je TuneIn Pro eerder op een iOS-apparaat hebt gekocht, dien je het helaas opnieuw aan te schaffen voor Android. Onze apps worden verkocht en beheerd door respectievelijke app-winkels van derden, en we hebben geen manier om de aankoop van de ene app store naar de andere over te dragen.