Waarom speelt TuneIn niet op de achtergrond terwijl ik aan het multitasken ben op mijn Android?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 04:52 PM

Dit probleem kan worden veroorzaakt door een standaardinstelling in Android 6.0 (Marshmallow) of een latere versie. Wanneer het scherm op slaapstand springt terwijl TuneIn op de achtergrond speelt, verliest de app de mogelijkheid om audio te streamen. Indien dit gebeurt, open dan je Android Systeeminstellingen, selecteer "Batterij" en zet de Energiebesparende Modus "UIT."