Wat is een aangepaste URL en hoe kan ik die aan Sonos toevoegen?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 05:20 PM

Met de functie Aangepaste URL kun je via de TuneIn-app en de Sonos-app naar een privé-streaming-URL luisteren, die zich hoogstwaarschijnlijk niet in de TuneIn-directory bevindt.

Om een aangepaste URL aan je Sonos toe te voegen:

1. Zorg ervoor dat TuneIn (nieuw) is toegevoegd aan je Sonos-app
  2. Log in bij de iOS of Android TuneIn-app met dezelfde gegevens die je bij Sonos gebruikt
  3. Ga in de TuneIn-app naar Bibliotheek
  4. Tik op aangepaste URL en voer de gewenste stream-URL in
  5. Tik terwijl je naar die stream luistert op het icoontje toevoegen aan favorieten (hartje) in het scherm Nu afspelen
  6. Selecteer 'station toevoegen aan favorieten'
  7. Voer een naam in voor de aangepaste stream
  8. Ga in je Sonos-app terug naar TuneIn (nieuw). Nu zou je daar het station in je lijst met favorieten moeten kunnen zien.