Hoe gebruik ik TuneIn Radio & Podcasts?

Gewijzigd op Mon, 03 Jun 2024 om 11:04 AM

Ga voor hulp bij het gebruik van Discord naar het Discord Helpcentrum.

De activiteit TuneIn Radio & Podcasts starten

Je kunt TuneIn Radio & Podcasts op verschillende manieren voor jou en je vriend(inn)en starten in de Discord app. Dit kan in het spraakkanaal van een server, in een privébericht of een groepsbericht. Je kunt Activiteiten op Discord bekijken voor meer informatie over Activiteiten en instructies over hoe je een Activiteit kunt starten.
Voordat je een Discord Activiteit op Desktop start, moet je ervoor zorgen dat hardware acceleration is ingeschakeld in Gebruikersinstellingen > Geavanceerd.

Hosting en delen

Standaard is de persoon die de TuneIn Radio & Podcasts-activiteit start de host. In de host-modus kan alleen de host zenders afspelen of stoppen en podcasts vooruit- of terugspoelen.
De host kan ook de controle over de hosting overdragen aan iedereen in de groep. Als de host op enig moment vertrekt, wordt de hostcontrole willekeurig toegewezen aan een andere deelnemer aan de activiteit.
Als de host anderen in de groep wil toestaan om het afspelen te bedienen, kunnen ze overschakelen naar de gedeelde modus. In de gedeelde modus kan iedereen in de activiteit bepalen wat er wordt afgespeeld. Wij raden host-modus aan bij grote groepen en gedeelde modus bij kleine groepen.

Je persoonlijke volume aanpassen

Iedereen kan zijn eigen volume instellen en regelen voor de TuneIn Radio & Podcasts-activiteit. De volumeregeling heeft geen invloed op volumeniveaus van spraakkanalen of het systeem.

Opslaan in je persoonlijke bibliotheek

Je kunt een zender of podcast aan je favorieten toevoegen door op het hartpictogram op de profielpagina van die zender of podcast te tikken. Je kunt ook op het hartpictogram op het scherm Nu afspelen tikken.
Je kunt al je favorieten in je Bibliotheek vinden door op het hartvormige menu-item bovenaan de Activiteit te klikken.
Je favorieten zijn alleen voor jezelf zichtbaar. Als je TuneIn Radio & Podcasts op verschillende servers en kanalen gebruikt, kun je je favorieten meenemen.