Hur använder jag TuneIn Radio & Podcasts?

Ändrad den Mon, 03 Jun 2024 vid 11:04 AM

För hjälp med hur du använder Discord, besök Discords hjälpcenter.

Starta aktiviteten TuneIn Radio & Podcasts

Det finns olika sätt att starta TuneIn Radio & Podcasts i Discord-appen för dig och dina vänner, oavsett om det är i en servers röstkanal, i ett direktmeddelande (DM) eller ett gruppmeddelande. Du kan kolla in Aktiviteter på Discord för mer information om aktiviteter och instruktioner om hur du startar en aktivitet.
Innan du påbörjar en Discord-aktivitet på datorn måste du aktivera Maskinvaruacceleration i Användarinställningar > Avancerat.

Värdläge och delning

Som standard är personen som startar TuneIn Radio & Podcasts-aktiviteten värd. I Värdläget är det bara värden som kan spela eller stoppa stationer och spola framåt eller bakåt i podcaster.
Värden kan också lämna över värdskapet till vem som helst i gruppen. Om värden inte är på plats vid något tillfälle tilldelas värdkontrollen slumpmässigt till en annan deltagare i aktiviteten.
Om värden vill låta andra i gruppen styra uppspelningen kan värden växla till Delningsläge. Vid delning kan alla i aktiviteten styra vad som spelas upp. Vi rekommenderar Värdläge för stora grupper och Delningsläge för små grupper.

Justera din personliga volym

Varje person kan ställa in och styra sin egen volym för TuneIn Radio & Podcasts-aktiviteten. Volymkontrollen påverkar inte någon röstkanal eller systemets volymnivåer.

Spara i ditt personliga bibliotek

Du kan favoritmarkera en station eller podcast genom att trycka på hjärtikonen på stationens eller podcastens profilsida. Alternativt kan du trycka på hjärtsymbolen på skärmen Spelas Nu.
Du hittar alla dina favoriter i ditt bibliotek genom att klicka på det hjärtformade menyalternativet högst upp i aktiviteten.
Dina favoriter är bara synliga för dig. När du använder TuneIn Radio & Podcasts över olika servrar och kanaler kan du ta med dig dina favoriter.