Varför är vissa stationer och innehåll inte alltid tillgängliga i TuneIn Radio & Podcasts?

Ändrad den Mon, 03 Jun 2024 vid 11:06 AM

Du kanske inte kan lyssna på en station tillsammans med andra av något av följande skäl:

• Stationen kanske strömmas i ett format som inte är kompatibelt med Discord.
  • Kontrollera om du använder ett VPN, de kan orsaka problem med radioproducenternas sändning Stationen kan begränsa de territorier där sändningen är tillgänglig, så en eller flera deltagare i aktiviteten kan vara baserade i ett land/IP där stationen inte erbjuder sitt innehåll.
  • På grund av licensbegränsningar får stationer inte sända vissa program eller sportevenemang över internet. När detta händer kan strömmen vara tyst eller spela ett helt annat program. Vissa radioproducenter erbjuder olika program på sina strömmar i olika marknader, så du kanske hör annat innehåll än dina vänner även om stationen är tillgänglig för er alla.