Als ik probeer in te loggen op de TuneIn-app, staat er dat mijn aanmelding is mislukt. Hoe kom ik achter mijn juiste gebruikersnaam en wachtwoord?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 05:09 PM

Als je al een account hebt aangemaakt:

• Tik op de profielknop in de rechterbovenhoek van je TuneIn-app.

• Tik op de knop 'Aanmelden / Registreren' en vervolgens nogmaals op 'Aanmelden' onderaan het inlogscherm en tik op 'Wachtwoord vergeten?'

• Voer het e-mailadres in dat aan je TuneIn-account is gekoppeld en tik op verzenden.

• Instructies voor het opnieuw instellen van je wachtwoord worden naar je gemaild. Controleer je spammap als je de e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord niet kunt vinden.

Houd er rekening mee dat het downloaden of kopen van een van onze TuneIn-applicaties niet automatisch een account aanmaakt. We raden je echter ten zeerste aan om een gratis account te hebben, omdat je hiermee je favoriete zenders kunt opslaan en ze kunt openen op de meeste met TuneIn compatibele apparaten.

Je kunt een account maken vanuit onze iOS-applicatie door naar 'Favorieten' te gaan, op 'Aanmelden' te tikken en te kiezen of je je wilt aanmelden met Facebook, c.q. Google of dat je een account wilt maken met een eigen e-mailadres dat je hebt.

Je kunt ook een account maken of je wachtwoord herstellen door vanuit een internetbrowser naarhttps://tunein.com te gaan. Klik op de startpagina op 'Registreren' in de rechterbovenhoek van de pagina.