Hoe installeer ik TuneIn op mijn iOS-apparaat?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 04:51 PM

De gratis TuneIn Radio-app is beschikbaar in de appstore voor iPhone, iPod en iPad. De app vereist dat je apparaat iOS 9.3 of hoger gebruikt om de nieuwste versie te kunnen installeren en updates hiervoor te ontvangen.

De TuneIn Radio Pro-app staat ook in de appstore en is voor een eenmalige betaling van $ 9,99 verkrijgbaar. TuneIn Radio Pro bevat geen banneradvertenties en geen door TuneIn verstrekte pre-roll-commercials.