Hoe voeg ik iets toe aan mijn Favorieten?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 04:51 PM

Zodra je in de Sonos-app inlogt bij je TuneIn-account, worden je bestaande favorieten gesynchroniseerd en vooraf geladen voor eenvoudige toegang. Je kunt ook favorieten toevoegen via Sonos via andere toestellen, incl. via onze mobiele apps. Om een nieuw station of nieuwe podcast als favoriet te markeren: selecteer het station in kwestie en tik op de drie puntjes om naar het menu te gaan. Selecteer 'toevoegen aan favorieten'. Selecteer niet 'Station toevoegen aan mijn Sonos', aangezien deze favorieten alleen toegankelijk zijn via Sonos en niet verschijnen in je TuneIn-bibliotheek.