Hoe kan ik mijn favorieten van TuneIn Radio naar TuneIn Radio Pro verplaatsen?

Gewijzigd op Vr, 15 Dec, 2023 om 5:00 PM

Je favorieten worden opgeslagen in de app zelf en als je bent ingelogd, worden ze ook gesynchroniseerd met je account, zodat je toegang hebt tot je favorieten op meerdere apparaten en apps.

De eenvoudigste manier om je favorieten van TuneIn naar TuneIn Pro over te zetten, is door eerst naar Instellingen te gaan en een account aan te maken in je basis TuneIn-app. Zodra je een account en favoriete inhoud hebt aangemaakt, kun je je aanmelden op de Pro-versie en zullen je favorieten daar ook te vinden zijn.