Hoe download ik de TuneIn app?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 04:52 PM

Om TuneIn op je Android toestel te downloaden, ga je naar de App Store van je provider (Google Play Store, Amazon App Store, enz.) en zoek je naar "TuneIn"

Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je beginnen te luisteren naar TuneIn's selectie van radio, muziek, nieuws, sport en meer. Ook kun je een TuneIn account aanmaken voor betere aanbevelingen en om je voorkeuren naar al je apparaten te versturen en te beluisteren.