Hur kan jag flytta mina favoriter från TuneIn Radio till TuneIn Radio Pro?

Ändrad den Fre, 15 dec., 2023 vid 5:01 E.M.

Dina favoriter sparas i själva appen, och om du är inloggad synkroniseras de också med ditt konto, så att du kan komma åt dina favoriter på flera enheter och appar.

Det enklaste sättet att överföra dina favoriter från TuneIn till TuneIn Pro är att först gå till Inställningar och skapa ett konto i din grundläggande TuneIn-app. När du har skapat ett konto och favoriserat innehåll kan du logga in på Pro-versionen och dina favoriter kommer också att finnas där.