Jag hade en annan enhet tidigare. Hur installerar jag TuneIn Pro på min Android-enhet?

Ändrad den Fri, 15 Dec 2023 vid 04:55 PM

Om din tidigare enhet också var en Android behöver du bara logga in på Google Play med samma användarnamn och lösenord som du använde för att göra ditt ursprungliga TuneIn Pro-köp. Google har ett register över köpet lagrat på ditt konto och kommer inte att debitera dig igen för att ladda ner appen.

Om du inte loggar in på det ursprungliga Google Play-kontot som du använde första gången för att köpa TuneIn Pro, har Google inte några uppgifter om köpet och kommer att försöka debitera dig igen för att ladda ner den.

Om du tidigare har köpt TuneIn Pro på en iOS-enhet måste du tyvärr köpa det igen för Android. Våra appar säljs och kontrolleras av deras respektive tredjepartsappbutiker, och vi har inget sätt att överföra köpet från en appbutik till en annan.