Moet ik me aanmelden voor een TuneIn-account?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 04:54 PM

Hoewel je geen account nodig hebt om TuneIn te gebruiken, biedt het aanmelden voor een gratis TuneIn-account je een betere ervaring, waardoor je toegang hebt tot de volgende functies:

• synchroniseren van je favorieten, luistergeschiedenis en aangepaste aanbevelingen op al je apparaten;

• genieten van een persoonlijke ervaring in alle TuneIn-applicaties, met opgeslagen instellingen en profielinformatie;

• ontvangen van updates over nieuwe functies en inhoud;

• overal toegang tot je TuneIn Premium-account.

Om een account aan te maken, ga je naar het tabblad 'Profiel' en tik je op de knop 'Aanmelden/Registreren'.