Wat doen de Instellingen?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 05:09 PM

ACCOUNT Uitloggen: Logt je uit van je account in de app en verwijdert alle accountgegevens van je apparaat.

TUNEIN PREMIUM Upgrade naar TuneIn Premium: Waar je je kunt aanmelden voor een Premium-abonnement.

OPNIEUW AFSPELEN Automatisch Herstarten Speler: Bepaal of de laatst afgespeelde stream, podcast of opname automatisch opnieuw wordt gestart wanneer je de app opnieuw opent.

Buffer Voorafgaand Afspelen: Bepaal hoeveel seconden audio wordt gebufferd voordat een stream wordt afgespeeld. Het verhogen van deze waarde kan helpen bij het verminderen van bufferpauzes wanneer de netwerkverbinding onbetrouwbaar is.

Buffergrootte: Hoeveel minuten audio moet worden gebufferd.

Stream Voorkeur: Selecteer de standaard kwaliteit van de stream. Laag (voor slechte verbindingen), Standaard of Hoog (beste audio kwaliteit).

Open TuneIn in Auto Modus: Wanneer je deze instelling inschakelt, start TuneIn automatisch in Auto Modus wanneer de app voor het eerst wordt geopend.

Pauze in plaats van Onderbreken: Laat TuneIn je audio pauzeren in plaats van het volume te verlagen tijdens korte onderbrekingen.

MELDINGEN Pushmeldingen: Bepaal of je wel of geen incidentele meldingen van TuneIn ontvangt over inhoud die wij voor jou relevant achten.

AUTOMATISCH DOWNLOADEN Automatisch Downloaden Ingeschakeld: Laat TuneIn automatisch nieuwe afleveringen van je favoriete podcasts downloaden.

Recents Inbegrepen: De laatste afleveringen van je recent beluisterde podcasts worden ook automatisch gedownload.

OVER Informatie over de momenteel geïnstalleerde versie van de TuneIn-app.