Vad gör inställningarna?

Ändrad den Fri, 15 Dec 2023 vid 05:09 PM

KONTONUMMER

Logga ut: Loggar ut dig från ditt konto från appen och tar bort alla kontodata från din enhet.

TUNEIN-PREMIE

Uppgradera till TuneIn Premium: Här kan du teckna en Premium-prenumeration.

UPPSPELNING Automatisk omstart av spelare: Kontrollera om den senast spelade strömmen, podcasten eller inspelningen ska startas om automatiskt när du öppnar appen igen.

Buffer före uppspelning: Bestäm hur många sekunder av ljudet som buffras innan strömmen spelas upp. Om du ökar det här värdet kan du minska buffertpauserna när nätverksanslutningen är opålitlig.

Buffer Size: Hur många minuter av ljudet som ska buffras.

Företrädesvis ström: Välj om du vill att standardströmkvaliteten ska vara Låg (för dåliga anslutningar), Standard eller Hög (bästa ljudkvalitet).

Öppna TuneIn i billäge: När du aktiverar den här inställningen kommer TuneIn automatiskt att vara i billäge när appen öppnas första gången. '

Pausera i stället för att ducka: Låt TuneIn pausa ljudet i stället för att sänka volymen vid korta avbrott.

ANMÄLNINGAR

Push-meddelanden: Kontrollera om du vill få tillfälliga meddelanden från TuneIn om innehåll som vi anser vara relevant för dig.

AUTOMATISK NEDLADDNING Automatisk nedladdning aktiverad: Tillåt TuneIn att automatiskt ladda ner nya avsnitt av dina favoritpoddar.

Inkludera SenasteDe senaste avsnitten av dina nyligen lyssnade podcasts laddas också ner automatiskt.

Om Information om den installerade versionen av TuneIn-appen.