Hoe gebruik ik Bluetooth of Airplay met TuneIn?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 05:09 PM

Open de TuneIn-app en speel de gewenste zender of podcast af. In het scherm 'Nu afspelen' zie je Chromecast- en AirPlay-knoppen onder het logo van de zender of andere illustratie van wat er nu wordt afgespeeld. Tik op de AirPlay-knop om een AirPlay-apparaat te selecteren waarnaar je wilt luisteren.

Je kunt dit ook doen vanuit het Controlecentrum van je iOS-apparaat. Zodra de gewenste zender speelt, veeg je omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Dat zou het Controlecentrum op je iOS-apparaat moeten openen. Van daaruit kun je een Bluetooth- of Airplay-apparaat selecteren om de inhoud te beluisteren.