Måste jag registrera ett TuneIn-konto?

Ändrad den Fri, 15 Dec 2023 vid 04:54 PM

Även om du inte behöver ett konto för att använda TuneIn, får du en bättre upplevelse genom att registrera dig för ett gratis TuneIn-konto, vilket ger dig tillgång till följande funktioner:

• Synkronisera favoriter, lyssningshistorik och anpassade rekommendationer på alla dina enheter.

• Dra fördel av en personlig upplevelse på alla TuneIn-applikationer, med sparade inställningar och profilinformation.

• Få uppdateringar om nya funktioner och innehåll.

• Få åtkomst till ditt TuneIn Premium-konto var du än är.

För att skapa ett konto, gå över till fliken ”Profil” och tryck på knappen ”Logga in/registrera dig”.