Vad är skillnaden mellan Pro, Premium och gratisversionen?

Ändrad den Thu, 14 Mar 2024 vid 01:15 PM

TuneIn erbjuder två olika appar: TuneIn Radio och TuneIn Radio Pro.

TuneIn Radio är vår gratisapp med tillgång till 100 000 riktiga radiostationer och 5,7 miljoner podcasts.

TuneIn Radio Pro är tillgänglig för en engångsavgift. Den är precis som vår gratis-app men utan banners och andra annonser.

TuneIn Premium är en betald prenumerationstjänst som vi erbjuder för båda apparna. Med TuneIn Premium får lyssnare allt som ingår som standard i TuneIns gratistjänst, plus -
 * 100K+ obegänsade och annonsfria audioböcker tillgängliga att lyssna på
 * alla matcher från NHL och Engöish Premier League, de största motorsporttävlingarna, de största college football- och basketmatcherna (inklusive NCAA-turneringen)
 * 100+ reklamfria musikstationer, reklamfria nyheter från de främsta tv-bolagen.

Du kommer åt TuneIn Premium-tjänsten genom att registrera dig eller logga in på ett Premium-konto både på TuneIn Radio Pro-appen och vår gratisapp.