Vad är skillnaden mellan TuneIn och TuneIn Pro?

Ändrad den Fri, 15 Dec 2023 vid 04:52 PM

TuneIn Pro är en specialversion av TuneIn-appen där du, för ett engångspris på 9,99 USD, kan lyssna utan att behöva titta på annonser och reklam innan innehållet börjar spelas upp.

Observera:
1) Urvalet av innehåll är exakt detsamma oavsett om du använder appen TuneIn eller TuneIn Pro.
2) TuneIn Pro skiljer sig från TuneIn Premium, vår månatliga prenumerationstjänst som låser upp ytterligare reklamfritt innehåll.