Ik had vroeger een ander toestel. Hoe installeer ik TuneIn Pro op mijn nieuwe iOS-apparaat?

Gewijzigd op Vr, 15 Dec, 2023 om 5:09 PM

Als je vorige apparaat ook een iOS-apparaat was, log je gewoon in met dezelfde Apple ID-gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord in iTunes en download je de TuneIn-app opnieuw. Als je dezelfde iTunes-account gebruikt als waar je TuneIn Pro indertijd mee hebt aangeschaft, kun je de app opnieuw downloaden zonder hier opnieuw voor te hoeven betalen.

Als je vorige apparaat geen iOS-apparaat was, moet de TuneIn Pro-app opnieuw worden aangeschaft. Dit komt omdat onze applicaties zijn gebouwd voor verschillende besturingssystemen, die worden beheerd door hun respectievelijke externe winkels. Ze worden daarom als twee verschillende producten beschouwd. De aankoop vindt rechtstreeks bij de betreffende appstore plaats, en verloopt niet via TuneIn. Hierdoor kan een aankoop in de ene appstore op geen enkele manier worden overgezet naar een apparaat met een ander besturingssysteem. Bedankt voor je begrip.