Vilka behörigheter använder TuneIn Radio-appen för Android och varför?

Ändrad den Fre, 15 dec., 2023 vid 5:02 E.M.

Köp i appar: Krävs för alla prenumerationer eller köp i appar. Inga köp i appen görs utan ditt uttryckliga medgivande.

Identitet: Skapa ett TuneIn-konto och integrera appen med Google+ eller Facebook.

Kontakter: Bjud in dina vänner till TuneIn eller sök efter kontakter som redan finns på TuneIn.

Plats: Vi använder din nuvarande plats för att ge dig en lista över lokala radiostationer och populärt innehåll nära dig.

Telefon: Låter appen veta när du tar emot eller avslutar ett telefonsamtal. Detta förhindrar vår app från att avbryta dina samtal och gör att vi kan återuppta uppspelningen när du lägger på.

Foton/media/filer/Lagring: Vi använder denna behörighet för att lagra albumillustrationer på din Android-telefon, buffert- och cacheströmmar när de spelas upp och minska nätverkskommunikationen för att förbättra prestandan. Denna behörighet ger oss inte tillgång till dina foton eller videor.

Mikrofon: Aktivera röstsökning på Android TV. Enhets-id och samtalsinformation: Låter appen fastställa telefonnumret och enhets-id:n, om ett samtal är aktivt och fjärrnumret kopplat till ett samtal.

Ta emot data från internet: Ta emot push-meddelanden på din telefon. Du kan när som helst välja bort push-meddelanden.

Kör vid start: Använd alarmfunktionen.Använd konton på enheten:Skapa ett TuneIn-konto och integrera med Google+ eller Facebook.

Förhindra enheten från att sova: Vi behöver denna tillåtelse om du föredrar att ha skärmen på när du lyssnar. Om du inaktiverar detta kommer enhetens standardinställningar för vila att vara aktiva.

Visa nätverksanslutningar, Information om Wi-Fi-anslutning: Vi behöver denna behörighet för att få enhetens WiFi-status för att avgöra om du har en aktiv anslutning.

Full nätverksåtkomst: Detta gör det möjligt att streama på din enhet.

Parkoppla med Bluetooth-enheter: Detta gör att du kan spela upp via Bluetooth-enheter.