Ik heb net de nieuwste versie van TuneIn gedownload uit mijn App Store, maar mijn oude snelkoppeling werkt niet.

Gewijzigd op Vr, 15 Dec, 2023 om 4:57 PM

Wanneer je TuneIn bijwerkt, vervangt het Android-systeem de verouderde toepassing met de nieuwste versie, maar bij sommige toestellen lukt het niet om eerder gemaakte snelkoppelingen bij te werken.

Als dit gebeurt, moet je de oude snelkoppeling op jouw apparaat verwijderen en vervolgens een nieuwe toevoegen die naar de nieuwe TuneIn-app leidt.