Jag har precis laddat ner den senaste versionen från min appbutik, men min gamla genväg fungerar inte.

Ändrad den Fre, 15 dec., 2023 vid 4:57 E.M.

När du uppdaterar TuneIn ersätter Android-systemet det föråldrade programmet med den senaste versionen, men på vissa enheter misslyckas det med att uppdatera dina tidigare skapade genvägar.

Om detta händer måste du ta bort den gamla genvägen på din enhet och sedan lägga till en ny genväg som leder till den nya TuneIn-appen.