Vad gör de avancerade inställningarna?

Ändrad den Fri, 15 Dec 2023 vid 05:04 PM

ALLMÄNT

Starta automatiskt om spelaren: Återupptar automatiskt den senaste strömmen du spelade när du öppnar appen.

Hoppa smart: Ger ett bättre urval av snabbspolning framåt och bakåt, baserat på innehållet du lyssnar på. Du kan till exempel välja Hoppa smart för att starta om en låt du strömmar. Ändra denna inställning till AV för att hoppa framåt 30 sekunder.

Backupsignal för alarm: Om den station du valt att vakna till av någon anledning inte spelar, kommer detta backupalarm att avge ett pipljud istället så att du fortfarande vaknar i tid.

Pausa i bakgrunden: Styr om strömningen fortsätter eller inte när ljudet stoppas i bakgrunden. Ändra den här inställningen till AV för att spara batteri och dataanvändning när ljudet stoppas i bakgrunden.

Waze-navigering: Aktiverar vår integration med Waze navigationsapp.

TuneIn Live Skill: Aktiverar TuneIn Live Skill för TuneIn Premium-användare, så att du kan komma åt Premium-innehåll via Alexa.

Sälj inte mina uppgifter: Välj bort att dina personuppgifter får användas för bättre riktad reklam.

LADDA NER INSTÄLLNINGAR AUTOMATISKT

Automatisk nedladdning: Med den här inställningen aktiverad kan alla nya avsnitt från poddar som du har favoriserat laddas ned automatiskt till din enhet för offlinelyssning så snart de blir tillgängliga.

Poddar du lyssnat på nyligen: Aktiverar automatisk nedladdning av nya avsnitt av nyligen spelade poddar.

Använd mobildata: Tillåt nedladdning av poddavsnitt på mobildata när WiFi inte är tillgängligt.

RADIOSPELARE

Vald strömkvalitet: Låter dig välja standardkvalitet för strömmarna du lyssnar på. Strömmar med högre kvalitet har bättre ljudkvalitet men kan ta längre tid att ladda och använder mer data. Strömmar med lägre kvalitet kan ha sämre ljudkvalitet men laddas snabbare och kan vara mer tillförlitliga.

Mobildata: Styr huruvida strömning är tillåtet på mobilnätet. Ändra den här inställningen till AV för att endast tillåta strömning på WiFi.

Automatisk återupptagning: Styr om radiospelaren automatiskt återupptas eller stoppas när den pausas 30 minuter efter strömmens livepunkt. Ändra den här inställningen till PÅ för att låta spelaren återuppta uppspelningen automatiskt.