Waarom kan ik TuneIn niet vinden in de App Store van mijn toestel of downloaden voor mijn Android toestel?

Gewijzigd op Vr, 15 Dec, 2023 om 4:58 PM

Momenteel is TuneIn te downloaden op toestellen met Android 5.0 en hoger. Apparaten met oudere OS versies kunnen de TuneIn app nog steeds gebruiken als die al is geïnstalleerd, maar ontvangen geen updates meer.

TuneIn is niet beschikbaar voor toestellen met onofficiële versies van Android.

Bovendien ondersteunen niet alle applicatiewinkels alle landen, zodat de TuneIn-app mogelijk niet verschijnt in die regio's.