Hur ställer jag ett alarm?

Ändrad den Fre, 15 dec., 2023 vid 5:00 E.M.

1. För att ställa ditt alarm, gå först till innehållet du vill spela.

2. Tryck på ”Meny”-knappen med tre punkter och välj ”Ställ alarm”.

3. Markera ”Aktivera alarm” och ställ in speltid, upprepa, tid och volym.

4. Tryck på ”Spara” när du har ställt alarmet.

OBS! För att alarmfunktionen ska fungera måste du aktivera meddelanden för TuneIn OCH ställa in autolåset till Aldrig.

För att göra detta, gå till Inställningar > Meddelanden > TuneIn Radio och dra Tillåt aviseringar till PÅ.

Gå sedan till Display > Ljusstyrka > Autolås > Aldrig. För att använda funktionerna Ställ alarm och inspelningstimer, Öppna TuneIn och välj en station.