Hoe download ik een podcast aflevering om offline te kunnen beluisteren?

Gewijzigd op Vr, 15 Dec, 2023 om 5:05 PM

Om een aflevering van een podcast te downloaden m het offline te beluisteren, moet je online zijn en naar de profiel pagina van de podcast gaan.

Kies de podcast aflevering die je wilt downloaden, klik op de menuknop met drie punten en selecteer "Download". Zodra het downloaden is voltooid, verschijnt er een pijl naar beneden onder de titel van de aflevering.

Als je offline bent, verschijnen gedownloade podcast afleveringen in de categorie "Downloads" onder Bibliotheek.

Opmerking: U moet standaard verbonden zijn met Wi-Fi om inhoud te kunnen downloaden. U kunt downloads via mobiele gegevens inschakelen door te gaan naar Favorieten > Instellingen > Downloaden via Mobiele gegevens.