Hur laddar jag ner ett avsnitt av en podd för att lyssna på offline?

Ändrad den Fre, 15 dec., 2023 vid 5:05 E.M.

Om du vill ladda ner ett avsnitt av en podcast för att lyssna offline, se till att du är online och gå till podcastens profilsida.

Välj det podcastavsnitt du vill ladda ner, tryck på menyknappen med tre prickar och välj "Ladda ner". När nedladdningen är klar visas en nedåtriktad pil under avsnittets titel.

När du är offline visas nedladdade podcastavsnitt i kategorin "Nedladdningar" under Bibliotek.

Obs: Som standard måste du vara ansluten till Wi-Fi för att kunna ladda ner innehåll. Du kan aktivera nedladdningar via mobildata genom att gå till Favoriter > Inställningar > Nedladdning via mobildata.