Waar staan de categorieën waar je doorheen kunt bladeren voor?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 04:56 PM

Lokale Radio: geeft een lijst met AM/FM-radiostations in de buurt op basis van je huidige locatie. Schakel locatiegebaseerde diensten op je apparaat in voor de beste ervaring.

Muziek: een gecureerde selectie van de vele verschillende muziekstations en muziekpodcasts die beschikbaar zijn op TuneIn.

Sport: je toegang tot de wijde wereld van sportaudio op TuneIn, inclusief live wedstrijdverslagen, stations met sporttalkshows en sportpodcasts.

Nieuws & Talkshows: bevat populaire en aanbevolen nieuwszenders, nieuwspodcasts en talkshows die beschikbaar zijn via lokale, nationale en wereldwijde bronnen.

Podcasts: een samengestelde verzameling podcasts over alle genres en interesses.

Trending: geeft zenders en programma's weer die momenteel populair zijn onder TuneIn-luisteraars.

Per locatie: hiermee kun je door TuneIn's wereldwijde bibliotheek met live radiostations bladeren per land, deelstaat en regio.

Per taal: hiermee kun je per taal door zenders bladeren.