Hur länkar jag mitt Facebook-, Apple- eller Google-konto till mitt TuneIn-konto?

Ändrad den Fri, 15 Dec 2023 vid 04:59 PM

Om du redan har ett TuneIn-konto:

Logga ut från din TuneIn-app och se till att du är inloggad på dina Google-/Apple-/Facebook-appar eller -konton. Tryck sedan på profilknappen i din TuneIn-app och välj ”Logga in”.

Därifrån väljer du någon av inloggningsknapparna ”Fortsätt med Google”, ”Fortsätt med Apple” eller ”Fortsätt med Facebook”.

Dina Facebook-, Apple- eller Google-konton och TuneIn-konton kommer att anslutas så länge de har samma e-postadress. Annars skapas ett nytt TuneIn-konto med din Facebook-, Apple- eller Google-e-postadress istället.

Om du inte redan har ett TuneIn-konto:

Du kan också skapa ett nytt konto med dina Facebook-, Apple- eller Google-uppgifter genom att följa stegen ovan.

OBS! Om du vill ta bort länken till TuneIn från dina Google-, Apple- eller Facebook-konton måste du göra det från dina anslutna konton direkt i ditt Google-, Apple- eller Facebook-konto. Det finns för närvarande inget sätt att göra detta från ditt TuneIn-konto.