Hoe koppel ik mijn Facebook-, Apple- of Google-account aan mijn TuneIn-account?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 04:59 PM

Als je al een TuneIn-account hebt:

Meld je eenvoudig af bij je TuneIn-app en zorg ervoor dat je bent aangemeld bij je Google/Apple/Facebook-apps of -accounts. Tik vervolgens in je TuneIn-app op de profielknop en selecteer 'Aanmelden'.

Selecteer daar de inlogknop 'Doorgaan met Google', 'Doorgaan met Apple' of 'Doorgaan met Facebook'.

Je Facebook-, Apple- of Google-accounts en TuneIn-accounts worden samengevoegd zolang ze hetzelfde e-mailadres hebben. Anders wordt er in plaats daarvan een nieuw TuneIn-account met je Facebook-, Apple- of Google-e-mailadres gemaakt.

Als je nog geen TuneIn-account hebt:

Je kunt ook een nieuw account maken met je Facebook-, Apple- of Google-inloggegevens door de bovenstaande stappen te volgen.

Let op: als je TuneIn wilt ontkoppelen van je Google-, Apple- of Facebook-accounts, moet je dit rechtstreeks vanuit je verbonden accounts in je Google-, Apple- of Facebook-account doen. Er is momenteel geen manier om dit te doen vanuit je TuneIn-account.