Ik probeer TuneIn te downloaden, maar het blijft hangen op 'Wachten...' of 'Bezig met laden...'. Hoe los ik dit op?

Gewijzigd op Vr, 15 Dec, 2023 om 5:04 PM

Start je apparaat opnieuw op en wacht tot het apparaat volledig opnieuw is opgestart. Als de app nog steeds vastloopt nadat je het apparaat opnieuw hebt opgestart, tik dan op de TuneIn-app om het downloaden en installeren te hervatten.