Varför ansluter inte TuneIn till den station jag valt?

Ändrad den Fri, 15 Dec 2023 vid 04:57 PM

Mest troligt är stationen du försöker komma åt inte tillgänglig på din iOS-enhet, antingen för att den inte sänder i ett kompatibelt strömningsformat eller för att den för närvarande är inaktiv.

Ibland kan en station bli otillgänglig på radioproducentens begäran på grund av geografiska begränsningar. I de flesta fall försöker TuneIn omdirigera dig till en liknande station för att för tillhandahålla relevant innehåll.