Varför börjar en station ansluta och skickar mig sedan till en annan station?

Ändrad den Fri, 15 Dec 2023 vid 04:55 PM

Tyvärr betyder det att stationen du försöker komma åt inte är tillgänglig på din iOS-enhet. Detta händer när stationen inte är tillgänglig i en kompatibel ström för enheten, eller när den har blivit inaktiv. Ibland kan en station bli otillgänglig på radioproducentens begäran, på grund av geografiska begränsningar eller på annat sätt. I de flesta fall försöker TuneIn omdirigera dig till en liknande station för att förse dig med relevant innehåll.