Waarom is TuneIn Premium niet beschikbaar op mijn apparaat?

Gewijzigd op Ma, 18 Dec, 2023 om 3:40 PM

TuneIn Premium is momenteel beschikbaar op iOS-, Android- en Windows 10-apparaten, Sonos, Tesla en Android Automotive OS, evenals op internet op TuneIn.com. We zijn van plan onze Premium-service in de toekomst uit te breiden naar meer apparaten.

Houd er rekening mee dat de mobiele app TuneIn Radio alleen wordt ondersteund op iOS 9 of nieuwer, en op Android versie 4.2 of nieuwer.