Jag registrerade mig för en gratis provperiod via Sonos men ser inget alternativ för att avbryta min prenumeration. Hur kan jag avsluta prenumerationen?

Ändrad den Fri, 15 Dec 2023 vid 05:20 PM

En betalningsmetod krävs inte för att prenumerera på en  gratis provperiod av TuneIn Premium via Sonos, men om du lägger till en betalningsmetod så kan du förlänga provperioden. Om du har lagt till din betalningsinformation kan du avsluta prenumerationen när som helst via vår webbplats TuneIn.com. Om du vill ha anvisningar om hur du avslutar prenumerationen via webben, läs våra vanliga frågor. Om du inte angav någon kreditkortsinformation upphör din prenumeration automatiskt att gälla när provperioden är slut. Ingen åtgärd krävs för att avsluta din prenumeration, eftersom ditt konto återgår från premium till gratisversionen när provperioden upphör.